Renovatievloeren voor woningbouw

Samen met onze partner Havebo Groep ontwikkelden wij twee types renovatievloeren voor woningbouw. Wij produceren deze vloeren, die door Havebo Groep op de markt worden gebracht. Hiermee zetten wij onze expertise in zeer sterke lichtgewicht bouwmaterialen breed in, geheel in de geest van het innovatieve karakter van ons bedrijf.

SL-Combinatievloer

De SL-Combinatievloer is een lichte, snel te monteren en uitwisselbare universele vernieuwingsvloer. Voor deze  vloeren produceren en leveren wij de lichtgewicht en oersterke T-liggers. Dankzij het gewicht van slechts 5 kilogram per strekkende meter zijn de T-liggers arbo-vriendelijk bij montage.  De SL-Combinatievloer is volledig recyclebaar dankzij herbruikbare onderdelen, zeer snel leverbaar en heeft een hoge isolatiewaarde. De SL-Combinatievloer is volledig maatwerk en bruikbaar voor renovatie, aanbouw en verbouw.

Cassettevloer

Onze Cassettevloer is een complete renovatievloer bestaande uit stalen vloerelementen met een EPS kern. De vloerdelen zijn voorzien van een Magnelis beschermlaag. De Cassettevloer heeft een uitstekende isolatiewaarde (6,20 m2 K/W) en wordt volledig op maat geleverd. Dankzij de eenvoudige montage verkort deze vloer de renovatietijd van huizen, waardoor bewoners sneller terug naar huis kunnen. Dankzij het geringe gewicht van de vloerdelen van slechts 12 kilogram per vierkante meter is deze vloer arbo-vriendelijk.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van de SL-combinatievloer of de Cassettevloer? Neem dan contact op met Havebo voor meer informatie.

Downloads

Meer informatie over de SL-combinatievloer:


Meer informatie over de Cassettevloer:

 

Laag eigen gewicht (ARBO vriendelijke elementen <25 kg)   Liggerlengte exact op maat gemaakt   Zeer korte montagetijd