Terug naar Woningbouw

Aannemersbedrijf Kroon & de Koning

'Uitstekende producten en afwerking, prima nazorg’

 

Kroon & de Koning bv Bouwt uw toekomst. Onder dit motto is het middelgrote bouwbedrijf in de Rijnmond in een grote regio actief in de woning- en utiliteitsbouw. De dochter van Volker Wessels onderscheidt zich in een goede naam en de reputatie dat afspraken worden nagekomen. En bij dat laatste past het dna van Meilof Riks bv uitstekend.

Over Kroon & de Koning

In opdracht van projectontwikkelaars, gemeenten, particuliere opdrachtgevers, woningcorporaties, zorginstellingen en bedrijven ontwikkelt en realiseert Kroon & de Koning bv projecten, zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud. De aannemer ontwikkelt zelf projecten en werkt samen in bouwteamverband en bouwcombinaties aan projecten. Meilof Riks bv is daarbij een van de onderaannemers.

Keuze voor Meilof Riks bv

“Meilof Riks is een meedenkende partij en daarnaast speelt de prijsstelling uiteraard ook een belangrijke rol bij onze keuze voor onderaannemers”, vertelt uitvoerder Cebes Horseling van Kroon & de Koning. “En minstens zo belangrijk: Meilof Riks bv onderscheidt zich in een breed assortiment unieke producten en kwaliteit van werken.”

Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid

“De kwaliteit en afwerking van producten is stabiel en uitstekend. De zeer lange prefab lengtes zijn echt enig in hun soort”, zegt projectleider Jan Weeda van Kroon & de Koning. “De eigen montageteams monteren alle aluminium bouwproducten op de bouwlocatie in korte tijd en werken ze keurig af.” Horseling vult aan: “De eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijke punten. Afspraken worden nagekomen. Ze komen op de afgesproken dag. En lukt dat door omstandigheden toch een keertje niet, dan horen we dat vroegtijdig zodat wij hiermee rekening kunnen houden in onze planning. Zo werken wij graag samen.”

Projecten

Kroon & de Koning maakte in de loop der jaren al diverse keren gebruik van onze producten. Een recente samenwerking betrof de bouw van 141 geschakelde eengezinswoningen in de wijk Nieuw Sluis in Vlaardingen, waarvoor wij de goten, overstekken en luifels bij de voordeuren leverden en monteerden. Weeda: “Meilof Riks bv levert producten in elke gewenste kleur. In dit geval was de wens een heel aparte grijze kleur als markant detail in de industriële uitstraling van de wijk. Meilof Riks bv dacht mee in de detaillering om de gewenste uitstraling verder te accentueren. Betrokken partijen die proactief meedenken en adviseren hebben voor ons meerwaarde.”

Voor 19 nieuwe 2-onder-1-kap-woningen en geschakelde woningen in de nieuwbouwwijk l’ Avenue in Hoek van Holland en 24 nul-op-de-meter-woningen in de wijk Immanuëlhof in ‘s Gravendeel leverden en monteerden wij in opdracht van Kroon & de Koning de aluminium overstekken, goten en luifels. Horseling: “De nazorg van Meilof Riks bv is prima. Tijdens de bouw raakt er wel eens een product beschadigd. In zo’n geval wordt die schade keurig opgelost, ook als dat volledig buiten de schuld van het bedrijf ligt. Zo kunnen wij altijd een perfect resultaat opleveren.”

 

Bent u geïnteresseerd in onze producten?

Bekijk onze producten 
Plaats: Vlaardingen, Hoek van Holland en 's Gravendeel

Opdrachtgever(s)

Foto's van het project

Informatie pakket aanvragen

U ontvangt van ons op korte termijn een reactie.