Maatwerk in aluminium bouwproducten

Alle aluminium bouwproducten van Meilof Riks bv, Aluvorm en Vasco worden op aanvraag op maat gemaakt op onze eigen productielocatie. Onze volledig recyclebare producten zijn onderhoudsarm en hebben een zeer lange levensduur. Daarom krijgt u standaard 6 jaar garantie op al onze producten.

Topkwaliteit aluminium

Voor de productie van al onze aluminium bouwproducten gebruiken wij exclusief het kwalitatief zeer hoogwaardige AlMg aluminium. Dit nagenoeg corrosievrije aluminium krijgen wij op kleur gecoat geleverd door onze vaste Europese leverancier(s). Dit oersterke, flexibele en lichtgewicht materiaal heeft zeer veel bewerkingsmogelijkheden, zoals zetten, kanten, frezen, slitten en lijmen.

 

Aluvorm aluminium bouwproducten

Aluvorm is de productenlijn van Meilof Riks bv met aluminium maatwerk dak- & gevelproducten. Alle Aluvorm producten worden door ons zelf ontwikkeld en op maat gemaakt. De Aluvorm productenlijn omvat de volgende productgroepen:

  • dakranden
  • kaders
  • luifels
  • afdekkers
  • windveren
  • gevelpanelen
  • fels- & roevensystemen
  • boeidelen
  • gevelbanden

Vasco aluminium dakgoten

Onder de merknaam Vasco produceert Meilof Riks bv dakgoten, zowel de unieke zelfdragende goten als de standaard aluminium beugelgoten. De zelfdragende dakgoot is door Meilof Riks bv zelf ontwikkeld. De unieke sandwichconstructie maken de zelfdragende dakgoot zeer sterk. De zelfdragende dakgoot is uitvoerbaar in elke gewenste vorm, afmeting en kleur, waardoor de goot past op elk pand, wat de bouwstijl ook is. Vasco aluminium beugelgoten zijn eenvoudig en functioneel. Deze produceren en leveren wij snel op elke gewenste lengte met onze mobiele productie-units en montageteams.

Kwaliteitscentrum

Meilof Riks bv beschikt sinds kort over een eigen kwaliteitscentrum. Hiermee zetten wij een volgende stap in de continue monitoring en verbetering van de kwaliteit van onze producten en processen. In dit centrum testen wij materialen. Dit levert ons intern veel waardevolle informatie op voor het doorontwikkelen en verder verbeteren van de kwaliteit van onze producten. Ook monitoren wij hier continu de kwaliteit van onze poedercoatstraat en leggen we hier een archief aan van al onze materialen en coatings. Zo zetten we met ons Kwaliteitscentrum een volgende stap in de continue monitoring en verbetering van de kwaliteit van onze producten en processen.

Op maat gemaakt op onze eigen productielocatie   Uitvoerbaar in elke gewenste vorm, afmeting en kleur

Een greep uit onze producten

GI

Zelfdragende goten

Bekijk het product 
GNI

Zelfdragende goten

Bekijk het product 
GNIP

Plafondgoten

Bekijk het product 
GVI

Zelfdragende goten

Bekijk het product 
Type Jumbo 280

Beugelgoten

Bekijk het product