Revit BIM bibliotheek aluminium bouwproducten

De zekerheid dat uw ontwerp maakbaar is

Wilt u de zekerheid dat een aluminium bouwproduct maakbaar is en voldoet aan alle geldende normen? Selecteer in onze Revit BIM bibliotheek de Revit familie van het type aluminium bouwproduct van uw keuze en download deze. In dit bestand kunt u uw maatvoering en andere parameters invoeren. U krijgt dan gelijk een accuraat ontwerp met gedetailleerde specificaties, tot op de millimeter nauwkeurig zoals wij het gaan maken en leveren.

Updates BIM bibliotheek

Vanaf het begin van de bibliotheek zijn alle modellen geüpdate en zijn er nieuwe toegevoegd. Overzicht van nieuwe toegevoegde bestanden:

 • GIP goot
 • GNI goot
 • GSI goot
 • GVI goot
 • HWA rond en vierkant incl. vergaarbak en bochten.
 • LA luifel
 • LI luifel

Toegang tot onze BIM bibliotheek?

* voer uw e-maildres in. Wij gebruiken dit uitsluitend om u te informeren over updates van de BIM bestanden

Wat u ziet is wat u krijgt

Op basis van het door u geselecteerde type en ingevoerde data weet u direct of de maatvoering die u wenst technisch uitvoerbaar is. Is dat het geval, dan krijgt u direct een gedetailleerd 3D BIM-ontwerp met alle data die u nodig hebt. Wat u ziet is wat u krijgt, daar kunt u zeker van zijn.

 

Voordelen van onze Revit BIM bibliotheek

 • in de offerte- & salesfase
  snelle, efficiënte en accurate kostenanalyses voor nog nauwkeuriger offertes

 • in de ontwerp- & engineeringsfase
  direct zeer nauwkeurig 3D ontwerp, geen dubbel tekenwerk en visualisatie maakt bouwinformatie helder en inzichtelijker

 • in de productiefase
  geautomatiseerde 1-op-1-vertaling van BIM-ontwerp naar productietekeningen voor aansturing fabricage
   

 

Nauwkeurig, efficiënt en zeker

De BIM-bibliotheek optimaliseert ons productieproces. Met door ons zelf ontwikkelde software zetten wij vanuit BIM de getekende modellen om naar productietekeningen. Uw ontwerp wordt vanuit BIM automatisch omgezet in een digitale Solid Edge productietekening. Dit biedt nauwkeurigheid, efficiency en zekerheid. Voorheen gebeurde deze  omzetting handmatig, waarbij er afwijkingen konden ontstaan - hetzij doordat wensen praktisch onuitvoerbaar bleken, hetzij door menselijk falen. Werken met onze geautomatiseerde BIM-bibliotheek reduceert de kans op afwijkingen en fouten tot nagenoeg nul.

 

Onze Revit BIM bibliotheek met aluminium bouwproducten

In onze BIM-bibliotheek vindt u een selectie van onze aluminium bouwproducten. Deze selectie blijft groeien. Ook is het mogelijk om dit systeem in de toekomst verder uit te breiden met koppeling naar plannings- en offertesoftware, waarmee onze BIM-bibliotheek helemaal is toegespitst op het tegemoetkomen aan toekomstige wensen van onze opdrachtgevers.

 

E-mail met updates

Inloggen in de BIM-bibliotheek doet u met uw e-mailadres. Zijn er updates of aanvullingen van de bibliotheek, dan krijgt u hiervan bericht via dit e-mailadres. U ontvangt dan ook gelijk en link naar de nieuwe downloads.

Toegang tot onze BIM bibliotheek?

* voer uw e-maildres in. Wij gebruiken dit uitsluitend om u te informeren over updates van de BIM bestanden

Meilof Riks bv in cijfers

175

medewerkers

5878

Producten

800000

kg aluminium per jaar

40

bedrijfsauto's