Renovatie- en Transformatiebeurs 2024

Renovatie- en Transformatiebeurs 2024

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

Op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 mei vindt de vakbeurs Renovatie & Transformatie weer plaats in de Brabanthallen Den Bosch. Wij zijn hier wederom aanwezig. We zijn te vinden bij standnummer: 1.A053. 

 

Over de beurs

De beurs is hét live platform voor kennisdeling omtrent transformeren en renoveren. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken deze voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen. Renovatie & Transformatie biedt een volledig aanbod van innovaties op de beursvloer en een actueel kennisprogramma. De vakbeurs vindt gelijktijdig en op dezelfde locatie plaats als Monument en Houtbouw, die gaan over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed en over de toepassing van hout in de bouw.

Praktische informatie

De beurs is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Zien we jou daar voor meer informatie over onze prefab aluminium bouwproducten en een kop koffie?

Kaarten zijn gratis verkrijgbaar vóór dinsdag 14 mei via onderstaande link:

Kaarten Renovatie & Transformatie beurs

Misschien ook interessant:

Prefab beurs 2023

Prefab beurs 2023

Op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 oktober vindt de PREFAB beurs weer plaats in de Brabanthallen Den Bosch. Wij zijn …
Verder lezen
 

Informatie pakket aanvragen

U ontvangt van ons op korte termijn een reactie.