Meilof Riks bv op Renovatiebeurs 2018

Meilof Riks bv op Renovatiebeurs 2018

Terug naar Nieuws | Gepubliceerd op:

Ook dit jaar is Meilof Riks bv weer te vinden op de Renovatiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Wilt u de Renovatiebeurs 2018 ook bezoeken en een bezoek brengen aan onze stand? Registreer u dan en krijg een gratis toegansbewijs.

Van woensdag 23 t/m vrijdag 25 mei a.s. zijn wij aanwezig op de Renovatiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Deze tweejaarlijkse beurs is een inspirerende beurs voor aannemers, installateurs en renovatiebedrijven, maar ook voor ontwerpers, adviseurs en andere voorschrijvers om praktische kennis op te doen en de nieuwste producten en technieken te ervaren.

Het thema van deze beurs is het vinden van praktische oplossingen & kennis over sneller, efficienter en omgevingsrijk renoveren.

Kom gerust langs en laat u bijpraten over de mogelijkheden en producten van Meilof Riks bv. Klik hier voor een gratis toegangsbewijs via Meilof Riks bv.

Misschien ook interessant:

Ontwerp uw bouwproducten in onze Revit BIM bibliotheek

Ontwerp uw bouwproducten in onze Revit BIM bibliotheek

Ontwerp uw aluminium bouwproducten direct in onze Revit BIM bibliotheek. U weet gelijk of uw bouwproducten zoals goten, hwa’s, boeidelen en…
 

Informatie pakket aanvragen

U ontvangt van ons op korte termijn een reactie.